Vilka vi är & vad vi gör

Vår idé är enkel: Att hjälpa husköpare att snabbt och enkelt hitta en besiktningsman som kan genomföra en överlåtelsebesiktning innan köpet går igenom.

Kontakta oss på överlåtelsebesiktning.net

Vilka vi är & Vad vi gör

Hemsidan ägs och drivs av 2 st besiktningsmän. Vi hade länge tyckt att det var svårt att få kunder även fast vi båda var auktoriserade besiktningsmän, så vi startade hemsidan först och främst för att få nya kunder till vår egen verksamhet. Ju längre tiden gick desto mer insåg vi att vi aldrig på egen hand skulle kunna hjälpa alla kunder som efterfrågade en överlåtelsebesiktning. Då insåg vi snabbt att vi borde istället hjälpa andra besiktningsmän att komma i kontakt med dessa kunder som letade efter deras tjänst. Det är på den grunden som tjänsten är utvecklad och det är det som utgör stöttepelaren.

Vår logotyp

Vår logotyp utgörs av besiktningsmannen Bosse som vi kallar honom, du kan se Bosse här intill, men även i huvudmenyn på hemsidan.

Bosse är alltid redo för nya uppdrag och han ser till att din förfrågan kommer fram till besiktningsmän i din stad.

Skicka e-post till oss

Skicka gärna ett meddelande till oss för att få ytterligare svar på dina frågor om du inte hittar det du undrar över. Vi svarar på alla frågor inom 1 dygn.

Få svar på dina frågor

Använd kontaktformuläret nedanför för att komma i kontakt med oss som äger hemsidan överlåtelsebesiktning.net Vi svarar gärna på dina frågor om tjänsten eller om hur en besiktning går till. Notera dock att du inte får en offert genom detta formulär, vill du ha en offert på en överlåtelsebesiktning ska du fylla i formuläret här.

kontakta ossOm du vill komma i kontakt med oss som äger hemsidan för att diskutera sidans innehåll, annonsering, domänen eller någon annat relevant för hemsidan och dess tema var god använd formuläret nedan så svarar vi så snabbt vi kan.

Vi är belägna i centrala Stockholm

Vi håller till i fräscha lokaler i centrala delar i vår huvudstad, se exakt adress nedanför på kartan.

Statistik om oss

Nöjda användare av tjänsten

Live sedan 2013

Husbesiktningar

Lägenhetsbesiktningar

Siffrorna var senast uppdaterade 1 September 2015
(Uppdateras 1 gång i månaden)