Bostadsventilation

Bostadsventilation

Bostadsventilation är viktigt både för att man ska ha god tillgång till syre inne i fastigheten men även för att ventilation torkar upp eventuell fuktighet. Om man inte har tillgång till nytt syre konstant så blir man lätt trött och lite hängig. En bra bostadsventilation är alltså någon som du bör tänka på att investera i om det inte redan finns det vill säga, ett tecken på att man har dålig ventilation i ett rum är att glasrutor och speglar immar igen. Speciellt noggrant med ventilation är det i badrummet, fukten behöver någonstans att ta vägen efter man har duschat. […] Läs mer

Fuktskada – Är din bostad drabbad?

Fuktskada – Är din bostad drabbad?

En fuktskada blir ofta en dyr historia och om man inte har en försäkring eller om fuktskadan inte uppfyller kraven för att få ut försäkring. En fuktskada kan rent utav vara ödesdiger för din ekonomi, här går vi igenom de farligaste och mest kostsamma fuktskadorna som ditt hem kan drabbas av.

Mögel i hus

En fuktskada uppstår oftast i badrum och många gånger handlar det om att man har glömt bort att ha på en fuktspärr. En fuktskada måste åtgärdas direkt annars kan det leda till mögel som kan sprida sig till andra delar av huset eller skada material i huset helt.

Fukt […] Läs mer